0
Košarka

Luka Doncic Vanja Marinkovic Slovenija - Srbija, Prijateljska KSS, 17.8.2022. Ljublljana, Slovenia photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SLOVENCI JAČI ZA ZVEZDINOG CENTRA: Vrše se poslednje pripreme pred Mundobasket!

Objavljeno: 14.08.23 u 19:15

Koliko mogu na predstojećem SP-u?

Selektor reprezentacije Slovenije, Aleksandar Sekulić, uvrstio je centra Crvene zvezde, Majkla Tobija na spisak putnika koji putuje na Mundobasket. Sekulić je rešio da na ovu smotru ne povede Aljaža Kunca i Džordana Morgana. Tobi je u tim sa Malog Kalemegdana stigao kao novo pojačanje, a prethodno je branio boje Barselone. 

Podsetimo, ovogodišnji Mundobasket trajaće do 25. avgusta do 10. septembra a zemlje domaćini biće Japan, Indonezija Filipini.  Slovenija se nalazi u grupi Zelenotorskim ostrvima, Gruzijom Venecuelom. Takođe, tim Aleksandar Sekulića biće oslabljen za Vlatka Čančara koji se povredio u susretu sa Grčkom.

Nisu se Slovenci baš proslavili u pripremnom periodu, doživeli su četiri poraza od SAD, Španije, Grčke dva puta, a ostvarili su trijumfe nad Kinom Crnom Gorom.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter