0
Košarka

Slovenija - Srbija, Prijateljska KSS, 17.8.2022. Ljublljana, Slovenia photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PROBLEMI ZA SLOVENCE: Povrede muče bivšeg prvaka Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.23 u 08:45

Koliko mogu na ovom Svetskom prvenstvu?

Ovogodišnji Mundobasket trajaće do 25. avgusta do 10. septembra a zemlje domaćini biće Japan, Indonezija Filipini. Nacionalni tim Srbije biće grupi B, sa Južnim Sudanom. Kinom i Portorikom. Selektor ‘orlova‘ Svetislav Pešić je nedavno objavio spisak igrača koji će putovati na ovu smotru.

Naš selektor je imao muka oko sastavljanja spiska pošto su svoje učešće otkazali Jokić, Kalinić, Micić, Jović i Jaramaz, a to nizu su se zbog povreda pridružili i Pokuševski Jaramaz. Osim Srbije probleme imaju i nekadašnji evropski prvaci Slovenci. 

Oni su igrali protiv Grčke i taj susret izgubili rezultatom 88:77, a ono što stvarno muči selekora ovog nacionalog tima, možda i više od ovog poraza, jeste povreda Vlatka Čančara. On je nezgodno doskočio i ostao da leži držeći se za koleno. Potom je iznet sa terena od strane saigrača, a prve prognoze saznaćemo nakon prvih snimaka.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter