1
Domaći fudbal

Nemanja Nikolic (L) and goalkeeper Nemanja Stevanovic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between FK TSC Backa Topola and FK Partizan at stadium TSC Arena on July 29, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIKOLIĆ PORUČIO POSLE RADNIČKOG: ‘Žao mi je što je stadion poluprazan i pozivam navijače, oni su naša snaga! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.23 u 19:45

‘Veliki je pritisak, vidite i sami.’

Fudbaleri Partizana su sinoć posle preokreta savladali Radnički Niš 2:1 u okviru trećeg kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a Nemanja Nikolić, prvotimac, ‘crno-belih’ rekao je da je prvo poluvreme bilo katastrofa.

-Prvo poluvreme je bilo veoma loše, katastrofa. Od odnosa, preko grešaka i svega ostalog. Čak i ja da sam igrao možda bih upao u sivilo. Veliki je pritisak, vidite i sami. Žao mi je što je stadion poluprazan i pozivam navijače, kao što ću ih uvek i pozivati. Oni su naša snaga, ali ih sa druge strane i razumem i poštujem njihovu odluku da ne dolaze. Izbor je na njima, a mi ćemo se potruditi da igramo najbolje što znamo. – istakao je.

Zatim se dotakao utakmice protiv Sabaha u četvrtak.

-Ne znam šta mogu da očekujem, ali poznavajući trenera Sabaha smatram da neće odstupati od svog sistema. Rani gol bi nam veoma pomogao. Zaostatak uopšte nije veliki, posebno jer više nema ni pravila o golu u gostima. Kao i protiv Radničkog, samo što smo protiv Sabaha odigrali katastrofalno celu utakmicu, ne sme to da se ponavlja. Veoma sam nezadovoljan time i imam pravo to da kažem kao neko ko se vratio i ko je stariji. Kako god da je, Partizan je Partizan, bez obzira na sve. – naveo je Nikolić.

Podsetimo, tim Igora Duljaja je izgubio prvi susret u kvalfikacijama za Ligu Konferencija od Sabaha 2:0, a revanš meč biće u četvrtak na stadionu u Humskoj. ‘Crno-beli’ su za ovu utakmicu odredili simboličnu cenu karata i pozivaju navijače u što većem broju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter