0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PENAL NATHA I VRHUNSKI SLOBODNJAK SEVERINE DONELI POBEDU CRNO-BELIM: Partizan trijumfalno ide na Sabah! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.23 u 21:30

Solidan Partizan u Humskoj,

Partizan u okviru trećeg kola Superlige Srbije na svom stadionu dočekuje Radnički iz Niša, a gosti traže svoje prve bodove u šampionatu.

Tako su nakon svega 12 minuta  gosti sa juga uspeli da dođu do prednosti, jer je Sava Petrov sjajno prevario par igrača rivala i sjajnim udarcem doneo prednost svom timu.

Nakon toga gosti su nastavili sa pritiskom, ali nije bilo konkretnijih prilika, s tim da gosti imaju više od igre.

 

Ipak, nakon pola sata, uhvatili su crno-beli ritam,pre svega zbog sjajnih poteza Severine, a sjajnu su priliku imali domaći preko Saldanje, koji je iz neposredne blizine pogodio prečku.

U nastavku, crno-beli su uspeli da preuzmu potpunu inicijativu, a izjadnačio rezultat je Bibras Natho sa bele tačke deset minuta pre kraja utakmice.

Potom sedam minuta kasnije, sjajan prekid je izveo Severina, koji je iz slobodnog udarca matirao Rosića i doneo pobedu Partizanu.

 

Crno-beli su tako na četvrtom mestu iza TSC-a i Čukaričkog, identični poredak kao na kraju poršle sezone, dok je Radnički uz imenjaka iz Kragujevca jedini tim bez bodova.

 

Standings provided by Sofascore

 

9
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter