0
Fudbal

FOTO: Twitter/ FC Bayern München

TUHEL NAKON DEBAKLA PROTIV LAJPCIGA: ‘Žao mi je Kejna, nismo kreirali dovoljno šansi za njega!’ (FOTO)

Objavljeno: 13.08.23 u 09:55

‘Ne očekujemo da bude superheroj.’

Fudbaleri Bajerna iz Minhena sezonu su započeli porazom u Super kupu Nemačke od Lajpciga ubedljivim rezultatom 3:0. Trener ‘bavaraca’, Tomas Tuhel je posle susreta rekao da mu je žao Kejna i da od njega neočekuje da bude superheroj, već ono što jeste.

-Ne očekujemo da bude superheroj. Samo očekujemo da bude ono što jeste. Vrhunski momak, golgeter, ličnost. Žao mi ga je. Nismo kreirali šanse dovoljno šansi za njega. – naveo je on.

Dodao je da će im pomoći dosta.

-Pomoći će nam dosta. Potreban nam je njegov stav. Pomoći će nam da nam se ovakve partije ne ponavljaju. – poručio je bivši trener Čelsija.

Na kraju je istakao da oni treba da uče od njega, a ne on od njih.

-Hari je otišao u krevet u tri ili četiri ujutru, posle lekarskog pregleda. Moramo da učimo od njega, ne on od nas. – zaključio je Tuhel.

FOTO: Twitter/FC Bayern München

Podsetimo, Hari Kejn je napustio Totenhem nakon 14 godina i prešao je u redove Bajerna za 100 miliona evra, a potpisao je ugovor na četiri godine. ‘Pevci’ su pre toga odbili dve ponude za svog napadača od tima iz Minhena od 70 i 80 miliona, ali su na kraju popustili i pustili svog ljubimca.

Kapiten engleske reprezentacije nije osvojo nijedan trofej u karijeri, a prilika za to u Bajernu je odlična, međutim, to se sinoć nije dogodili, pa će morati da čeka maj mesec kako bi konačno došao do neke titule u svojoj 31. godini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter