0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Kylian Mbappe (L) and Neymar (R) of Paris Saint-Germain celebrate after the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

SERGEJ DOBIJA SAIGRAČA IZ PSŽ-A?: Nova transfer bomba na pomolu! (FOTO)

Objavljeno: 13.08.23 u 09:15

Da li je Brazilac završio svoju evropsku avanturu?

Fudbaler Pari Sen Žermena, Nejmar, mogao bi da napusti ovaj klub i pojača redove saudijskog Al Hilala. Parižani sigurno neće da ga puste bez ozbiljne nadoknade, a saudijski klub i Brazilac su već otpočeli pregovore, a sigurno je da će na adresu PSŽ-a doći veoma bogata ponuda.

Brazilac je Pariz stigao 2017. godine iz Barselone za rekordnih 222 miliona evra i od tada je zabeležio 173 mečeva i postigao 118 golova. Nejmar je u prošloj sezoni odigrao tek 29 susreta i bio precizan 18 puta, a iz uprave su nezadovoljni njegovim ponašanjem i nedovoljnim zalaganjem.

FOTO: Paris Saint-Germain/Twitter

Podsetimo, on je već neko vreme na izlaznim vratima ‘Parka Prinčeva, a i sam igrač je izrazio želju kako bi hteo da napusti ‘grad svetlosti’ pre isteka ugovor, koji važi do 2024. godine. Postojala je mogućnost povratka u Barselonu, a u taj potencijalni transfer je bila uključena trampa za Osmana Dembelea, ali, Ćavi nije baš zainteresovan da u svojim redovima ima Nejmara. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter