0
Fudbal

(191006) -- PARIS, Oct. 6, 2019 (Xinhua) -- Neymar JR of Paris Saint-Germain controls the ball during the Ligue 1 match between Paris Saint-Germain (PSG) and Angers at Parc des Princes in Paris, France, Oct. 5, 2019, (Photo by Jack Chan/Xinhua)

PUKLA LJUBAV: Nejmar napušta ‘grad svetlosti!’

Objavljeno: 07.08.23 u 19:50

Brazilac blizu povratka na ‘Kamp Nou’.

Fudbaler Pari Sen Žermena, Nejmar mogao bi da napusti ‘Park Prinčeva’ ovog leta. Brazilac je saopštio čelnicima ovog kluba da želi da ode pre nego što mu istekne ugovora. On je u Pariz stigao 2017. godine iz Barselone za rekordnih 222 miliona evra i od tada je zabeležio 173 mečeva i postigao 118 golova.

Nejmar je u prošloj sezoni odigrao tek 29 susreta i bio precizan 18 puta, a iz uprave su nezadovoljni njegovim ponašanjem. On bi mogao da se vrati u Barselonu, a verovanto bi bio deo trampe sa Dembelea, koji je na pragu potpisa za PSŽ. Međutim, postoji mogućnost da ja posao krvari sam trener katalonskog giganta, Ćavi, pošto mu se ta ideja i ne dopada baš.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter