0
Fudbal

FOTO: Twitter / Tottenham Hotspur

PROBLEMI ZA KEJNA: Skandalozan potez tima iz Londona!

Objavljeno: 11.08.23 u 10:15

Da li će ovo uticati na čitav proces?

Nakon što je prihvatio sve uslove Bajerna, Hari Kejn se uputio u Minhen kako bi odradio lekarske preglede i potpisao ugovor sa šampionom Nemačke. Međutim, desio se problem na aerodromu, kada su kapitenu Engleske zabranili izlazak iz zemlje. Ovaj skandalozni potez Totenhema je malo ko očekivao, a namera je verovatno kvarenje ovog transfera.

Izgleda da se ‘pevci’ sada premišljaju oko ovog posla, a novinar Florijan Platenberg javlja kako se ne zna da li će ovaj potez loše uticati na njegov prelazak u Bajern. Podsetimo, tim iz Londona je prvobitno odbio dve ponude od 70 i 80 miliona evra od ‘bavaraca’, da bi prihvatili treću tešku od 100 miliona.

Kejn je trebao da potpiše ugovor na četiri godine i da danas odradi lekarske preglede, a njegovu odluku ubrzali su čelnici Bajerna, pošto su mu dali rok da se odluči do početka šampionata da li dolazi ili ostaje u prestonicu Engleske.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter