3
Košarka

FOTO: Starsport

NEDOVIĆ IZNENAĐEN ZVEZDINIM PRELAZNIM ROKOM: ‘Srećan sam, skockali smo ekipu, lepo izgleda!’

Objavljeno: 07.08.23 u 17:35

Koliko može Zvezda naredne takmičarske godine?

Posle završetka duge i naporne sezone, za ljude iz Crvene zvezde nije bilo mnogo odmora, već su marljivo radili na sklapanju tima za sledeću takmičarsku godinu. ‘Crveno-beli’ su osvojili KLS Kup, AdmiralBet ABA liga im je izmakla, jer su poraženi od Partizana u finalnoj seriji sa 3:2.

Zapažene partije su pružili i u Evroligi, a plasman u Top 8 fazu izmakao im je za dlaku. Ovaj prezlani rok do sada u Zvezdi je bio veoma aktivan, pa su kao nova pojačanja stigli Miloš Teodosić, Dejan Davidovac, Marko Simonović, Adam Hanga, Šabaz Nejpir, Jago dos Santos, Džoel Bolomboj, Majk Tobi i Rokas Giedraitis.

Naravno bilo je i onih koji su napustili tim sa Malog Kalemegdana, a to su:  Ben Bentil, Džon Holand, Nikola Ivanović, Hasan Martin, Ognjen Dobrić, Luka Vildoza i Fakundo Kampaco, a Stefan Marković je otišao u penziju.

Košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović dao je svoj sud o prelaznom roku. On se trenutno nalazi na pripremama reprezentacije Srbije za naredni Mundobasket, a pored svojih očekivanja o toj smotri, pričao je i o novim pojačanjima svoh tima.

-Bio sam iznenađen što smo doveli devet igrača, ali istovremeno i srećan, jer su to provereni igrači, koji su osvajali Evroligu. Imamo nekoliko drugih dobrih igrača. Skockali smo ekipu, ne znam da li je kraj sa pojačanjima, ali lepo to izgleda. – poručio je Nedović.

50
4

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter