0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SASTAVI CRVENA ZVEZDA – NAPREDAK: Bahar pružio šansu vunderkindu crveno-belih, ofanzivac prvi put starter!

Objavljeno: 06.08.23 u 16:22

Veliki izazov za mladog Lučića!

U okviru 2. runde Mozzart bet Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Napredak iz Kruševca. Utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić‘, nakon odlaganja ( najpre je bila na programu u subotu) zakazana je za 16 časova i 55 minuta.

Prenos meča možete gledati na TV Arena Sport Premium 1 kanalu. 

Treneri oba kluba, Barak Bahar i Dragan Perišić, izabrali su po 11 igrača koji će od starta meča istrčati na teren. Po prvi put u seniorskoj konkurenciju šansu da se dokaže od prvog minuta imaće mladi ofanzivac, Vladimir Lučić. 

FOTO: STARSPORT

Reprezentativac Srbije će nadomestiti izostanak Mirka Ivanića, lidera tima koji je doživeo lakšu povredu na meču protiv Vojvodine.

Crvena zvezda (3-2-3-2):  Glazer – Degenek, Dragović, Rodić – Mijailović, Stamenić – Bukari, Lučić, Mitrović – Olajinka, Kraso.

Napredak (5-4-1): Bajić – S. Jovanović, Prijović, Mršić, Đeković, Vukajlović – Ljubomirac, Putinčanin, Tomić, Stoiljković – Nenadović.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter