0
Domaći fudbal

Ricardo Gomes (C) celebrates after scoring a goal with Aleksandar Scekic Marko Zivkovic Bojan Ostojic (L) Nikola Terzic and Seydouba Soumah (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Kolubara v FK Partizan Lazarevac, 22.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘CRNO-BELI’ OSTALI BEZ KAPITALNOG POJAČANJA: Okreću se drugim rešenjima! (FOTO)

Objavljeno: 03.08.23 u 13:20

Ipak nisu uspeli sa realizacijom ovog transfera.

Ovog leta u Humsku su stigli  Šćekić,  Nikolic, Kanute i Severina, Kalulu, Saldanja Stojković. Međutim, ono što je obradovalo sve navijače Partizana jeste potencijalni povratak Matije Nastasića. On je ponikao u ‘crno-belom’ dresu, a za ovaj klub igrao je od 2010. do 2011. godine.

Crno-belima’ očajnički treba igrač na poziciji štopera, a Nastasić je idealno rešenje. Njegov povratak je najavio i nekadašnji fudbaler Partizana, Milivoje Ćirković, koji je rekao da ga čekaju i da je blizu. On se dugo premišljao oko toga da li se vrati tamo gde je sve počelo, a iz Humske su mu poručili da se izjasni do petka.

Međutim, kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, Nastasić neće ponovo obući ‘crno-beli’ dres, a u narednim danima da Partizan potpiše nekog drugog fubalera koji će odgovarati ovoj poziciji.

FOTO: Starsport
6
12

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter