0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Fenerbahce

TADIĆ BI STOPAMA LEGENDARNOG ŽOCA: Ako postanem trener, znam koga ću da pozovem za savet!

Objavljeno: 31.07.23 u 12:05

Druga srspka ikona u Istanbulu!?

Istanbul je grad Željka Obradovića, gde je posmatran gotovo kao božanstvo, jer je Turskoj doneo dugo očekivanu titulu prvaka Evrope u klupskoj košarci.

Ipak, sada, šest godina nakon monumentalnog uspeha Fenerbahčea, fudbalska sekcija kluba dovela je novog Srbina koji može da postane novo božanstvo u Turskoj.

Dušan Tadić govorio je o popularnom Žocu za tamošnje medije.

Nisam još pričao sa njim, ali on je legenda. Trener sa najviše trofeja u Evropi. Postavio je veliki primer za sve. Radi svoj posao sa neverovatnom strašću i zna apsolutno sve. Ako odlučim da nekad postanem trener, voleo bih da sednem sa Obradovićem i da dobijem neki savet od njega. Jer, on je najveći u košarci. Pravi primer. I izuzetno bitan za moju zemlju. Bilo bi lepo kada bi se vratio u Fenerbahče. Voleo bih da odem na neku košarkašku utakmicu ovde, ako budem imao vremena. Tu su i Gudurić i Bjelica od srpskih igrača“, ispričao je Dušan Tadić.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter