0
Fudbal

FOTO: twitter/@FulhamFC

OTKRIVENI RAZLOZI ZBOG ČEGA NIJE REALIZOVAN TRANSFER MITROVIĆA U AL HILAL: Saudijci se okrenuli prema Apeninima!

Objavljeno: 31.07.23 u 19:50

Ništa od saranje sa SMS-om.

Nakon što je  Sergej Milinković Savić pojačao redove Al Hilala pojavile su se špekulacije da bi mu se mogao pridružiti kolega iz nacionalnog tima Aleksandar Mitrović. Fulam je odbio čak dve ponude za napadača, ali je Mitrogol bio uporan u želji da ode sa ostrva i nastavi svoju karijeru u Saudijskog Arabiji. 

Mitrović nije želeo da trenira sa klubom i bio je izrevolitran činjenicom da Fulam ne želi da ga pusti. Međutim, do ovog transfera neće doći, bez obzira što je Al Hilal objavio da je ovaj posao završen. Najbolji strelac reprezentacije Srbije se vratio treninzima svog kluba.

Razlozi zbog čega nije došlo do potpisa je zbog čelnika Fulama koji su odbili sve ponude Saudijaca, pa su na kraju odustali, a drugi razlog je taj jer su sada okrenuli napadaču Napolija Viktoru Osimenu. Al Hilal je spreman da ponudi za ovog igrača čak 140 miliona evra, a predsednik kluba podno Vezuva je otvoren za pregovore.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter