0
Fudbal

FOTO: AlHilal Saudi Club @Alhilal_EN/ Twitter

SAGA JE GOTOVA, SMS POTPISAO UGOVOR: Sergej novi član slavnog kluba iz Saudijske Arabije, Lotito je popustio! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 12.07.23 u 21:47

U pitanju je višegodišnja saradnja!

Reprezentativac Srbije, Sergej Milinković-Savić, napustio je ekipu Lacija nakon dugih osam godina uspešne saradnje. Popularni predsednik rimskog velikana, Lotito, napokon je popustio u pregovorima i dopustio srpskom vezisti da promeni sredinu.

SMS je tokom dana stigao u Klagenfurt, obavio lekarske preglede i potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom Al Hilala iz Rijada. Slavni klub iz Saudijske Arabije predstavio je Srbina, koji će do završetka pripremnog perioda ostati sa timom u Austriji (20. jul).

Na račun Lacija stiglo je obeštećenje od 42.000.000 evra, dok će Sergej za tri sezone ne računajući bonuse zaraditi sigurnih 75.000.000 evra. Astronomska cifra mogla bi biti još veća (oko 90 miliona) u slučaju ostvarivanja bonusa, a deluje da će Milinković-Savić lako zaslužiti isti.

Sergej će u Al Hilalu nastupati pod dirigentskom palicom legendarnog stručnjaka, Žorža Žezusa. Klub je od starta prelaznog roka uspeo da angažuje Kalidu Kulibalija iz Čelsija, kao i Rubena Neveša iz Vulverhemtona. Naredna ‘meta’ je još jedan srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović, koji ima veliku želju da se priključi klubu iz Rijada.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter