0
Košarka

FOTO: FIBA

OGLASIO SE KSS POVODOM VEČERAŠNJEG FINALA ZA JUNIORE: Evo šta su poručili!

Objavljeno: 30.07.23 u 17:30

Zainteresovanost je velika.

Košarkaška reprezentacija Srbije do 18 godina dočekala je Nemačku u polufinalnom susretu u Hali ‘Čair’ sinoć od 20:30 na Evropskom juniorskom prvenstvu. ‘Orlići’ su pregazili Nemce rezultatom 65:54 i zakazali finalni okršaj sa Špancima koji je na programu večeras od 20:30.

Naša selekcija je ostvarila veliki podvig, a sigurno je da večeras neće izostati ogromna podrška, što od strane Nišlija, što od strane ljudi iz drugih gradova. Selektor Stefanović je pozvao navijače da dođu u što većem broju i podrže ove momke. Koliko Srbija voli košarku, govori da su nekoliko sati pred spektakl sve karte rasprodate.

Povodom toga oglasili su se iz Košarkaškog saveza Srbije i izvinili se onima koji nisu mogli da dođu do svoje karte.

-Obaveštavamo sve Nišlije i ostale navijače juniorske reprezentacije Srbije da su sve ulaznice za večerašnje finale Srbija – Španija rasprodate!!! Žao nam je što zbog ograničenog kapaciteta dvorane Čair svi koji su želeli neće biti u prilici da uživo bodre naše momke… – istakli su.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter