1
Domaći fudbal

Branislav Nedimovic Fudbalski Savez Srbije, FSS, Trening reprezenacija, Stara Pazova Beograd Srbija 20.3.2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NEDIMOVIĆ OTKRIO GDE ĆE KOLUBARA IGRATI NAREDNE SEZONE: Kraj duge sage!

Objavljeno: 29.07.23 u 12:15

Lazarevčani će ipak rang niže!

Velika prašina se podigla oko  slučaja ‘Kolubara’Podsetimo, timu iz Lazarevca su oduzeti bodovi (9) od strane Fudbalskog saveza Srbije zbog nameštanja utakmica pa su morali u niži rang. Međutim, ‘rudari’ nisu ostali imuni na ovu situaciju pa su uložili žalbu CAS-u.

Sud u Lozani je doneo konačnu odluku da se Kolubari oduzmu 6 bodova, taman toliko da opstanu u Mozzart Bet Superligi Srbije. Onda je nastao novi problem, a to je da li da se proširi liga na 18 timova ili da se igra sa 17.

FSS je onda doneo odluku da se igra sa 16 i onda je nastao problem ko je ‘višak’. Kao ‘žrtveno jagnje’ pominjao se Radnik Surdulica, ali je ipak na kraju tim iz Lazarevca izvukao ‘deblji’ kraj i izbačen dva ranga niže. Ponovo su čelnici Kolubare ponovo uložili žalbu, pa se zbog toga ponovo odlaže početak Superliga koji je bio zakazan za vikend.

Međutim, CAS je odbio žalbu ‘zelenih’ i najelitniji rang srpskog fudbala će početi na vreme. Sada je došlo do preokreta situacije, pa po saznajima Sport kluba Kolubara bi mogla igrati u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije.

Ova pisanja je za MaxBet Sport potrvdio i potpredsednik Fudbalskog saveza SrbijeBranislav Nedimović koji je rekao da Kolubara ispunjava uslove za takmičenje u Prvo ligi Srbije.

– Kolubara ispunjava sve uslove za takmičenje u Prvoj ligi Srbije i gostovaće u prvom kolu u Vršcu. Odluku će da potvrdi komisija za licenciranje. Biće to pre Izvršnog odbora koji je zakazan za sredu. – naveo je Nedimović.

7
14

1 Komentara

  1. Da je boga Zvezda ni bila u beton ligi sta su radili unistili nas fudbal unapred sve se zna ko kome koliko zstvoren krug odrede se bodovo da omrazeni tim ne ispuni ocekivanja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter