9
Domaći fudbal

from left Milos Filipovic Nemanja Milojevic Nikola JankovicNemanja Nikolic Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

DRAKONSKA KAZNA: FSS izbacio Kolubaru u ‘beton’ ligu!

Objavljeno: 24.07.23 u 12:43

Kazna je možda i bila očekivana, ali ne ovako brutalna.

Odlukom Fudbalskog saveza Srbije, FK Kolubara iz Lazarevca kažnjena je po više osnova.. Odlukom FSS-a, oni su izbačeni u najniži rang srpskog fudbala,

Kako se dalje navodi, njima je zajednica Superliga i Prve lige Srbije oduzela članstvo, a takošnje im je oduzeta licenca za samo takmičenje.

Očekuje se reakcija ekipe iz Lazarevca, jer ovako drakonsku kaznu apsolutno niko nije očekivao.

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, svoj pravilnik o licenciranju dodatno je pooštrio. Navodi se da je Kolubara dala lažnje podatke i da je zato kazna još oštrija, nego što je prvobitno očekivano.

FSS je Kolubari oduzeo devet bodova zbog nameštanja, CAS je preinačio odluku na šest oduzetih bodova, ali je tim iz Lazarevca potom dodatno kažnjen od strane disciplinske komisije FSS.

23
55

9 Komentara

  1. Da je bilo mutljavine bilo je i svi koji mute treba da budu kaznjeni, ali ovo je pokazana vezba FSS (citaj vlasti), da ako se neko usudi da se suprostavi vladajucoj vrhuski bice nemilosrdno kaznjen. Tolikim timovima su uzimali bodove zadnjih godina, ali niko nije ovako brutalno kaznjen. Bruka!!!

    2
    2
    Odgovori
  2. OVO JE SRAMOTA ZA FUDBAL U SRBIJI.MORA DA SE KOLUBARA ZAMERILA ZVEZDI PA JE ZATO IZBACUJU.KOMPLETNA LIGA U SRBIJI NAMEŠTENA, A SAMO KOLUBARA ISPAŠTA

    4
    5
    Odgovori
  3. Hm… Opet selektivna pravda. Ima tu još bar tri ozbiljna kandidata za izbacivanje u „beton“ ligu, Isto su radili kao i Kolubara, ali ih niko ne pominje. A siroti Radnik se bori za opstanak čitavu sezonu i njega su hteli da izbace, a da ostanu mućkare…

    3
    0
    Odgovori
    • Ta Evropa je sve i pokrenula protiv Kolubare pa je posle okrenula stvari u drigom pravcu kako bi se situacija zakomplikovala a onda Nedimović siva eminencija udara pečat a tu je negde i Satara u okviru moćnog FSS da li vam je sada jasno zaŝto jedan Vidić nije mogao da se izbori sa ovom fudbalskom elitom

      1
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter