0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Edinson Cavani (L)of Paris Saint-Germain celebrates after scoring a goal with Kylian Mbappe (R) during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

BOMBONJERA IMA SVOG MATADORA: Kavani karijeru privodi kraju u plamenu slave!

Objavljeno: 28.07.23 u 09:33

Neće otići tiho sa scene.

Mnogo fudbalera se u poznim igračkim godinama odluči da se reše pritiska vatrenih navijača i najtakmičarskije verzije fudbala, ali jedan od njih nije i Edison Kavani.

On će naime postati novi fudbaler Boke Juniors, koja ima užasnu sezonu, i pokušaće da na slavnoj Bombonjeri ispiše još jedno brilijantno i uzbudljivo poglavlje u svojoj karijeri.

Prošle dve sezone je proveo u Valensiji, gde je igrao promenjivo i utonuo u sivilo kluba sa Mestalje, ali Matador još uvek ima da odradi svoju poslednju tačku, i to u najvrelijoj areni na svetu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter