0
Fudbal

FOTO: Twitter/ManCity

SITI SLAVIO PROTIV BAJERNA U TOKIJU: Laport doneo pobedu Građanima pred 65 hiljada ljudi! (VIDEO)

Objavljeno: 26.07.23 u 15:33

Mogli su da uživaju.

Fudbaleri Mančester Sitija ostvarili su pobedu protiv Bajerna Minhena rezultatom 2:1 u pripremnoj utakmici koja se odigrala pred 65 hiljada navijača na Nacionalnom stadionu u Tokiju.

Ekipa koju predvodi Pep Gvardiola povela je već u 21. minutu, zahvaljujući golu Džejmsa Mekatija koji je iskoristio prodor Rika Luisa. Ipak, problem za aktuelnog prvaka Evrope nastao je zbog povrede Nejtana Akea, koji je morao biti zamenjen već u 29. minutu igre.

Do 80. minuta rezultat na semaforu nije se menjao, a onda su nakon promena cele postave timova, obe ekipe postigle po jedan gol. Bajern je stigao do izjednačenja u 81. minutu preko Matijasa Tela.

Međutim, ekipa Mančester Sitija nije dozvolila da se utakmica završi nerešeno, i u 86. minutu Laport postiže gol koji donosi pobedu svom timu.

Mančester Siti nastavlja svoju seriju pobeda u pripremnom periodu, dok je Bajern Minhenu ovo bio prvi poraz na ovim utakmicama uoči nove sezone.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter