4
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Proleter Novi Sad goalkeeper Milan Borjan and Snezana Borjan wife supruga Indjija, 28.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SNEŽANA BORJAN PORUČILA TERZIĆU: ‘I najgore stvari se mogu reći sa stilom, prestanite sa omaložavanjem, to nije odlika šampiona!’ (FOTO)

Objavljeno: 26.07.23 u 11:05

Supruga bivšeg kapitena Zvezde oštro odgovorila predsedniku tog kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde su prošle sezone osvojili šestu uzastopnu titulu Mozzart Bet Superlige Srbije, a treću duplu krunu u  nizu. Sjajna takmičarska godina je iza ‘crveno-belih’, a nakon šampionskog slavlja tadašnji trener Miloš Milojević napustio je kormilo tima iz Ljutice Bogdana.

Umesto njega na klupu Zvezde seo je dugočekivani Barak Bahar. On je odmah prionuo na posao i poručio Milanu Borjanu da više ne računa na njega, što je mnoge začudilo. Dotadašnji kapiten ‘crveno-belih’ i miljenik navijača je napustio klub i otišao na pozajmicu u Slovan Bratislavu. 

Oko te situacije digla se velika prašina, a i sam Borjan je bio razočaran zbog takve odluke. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je juče gostovao u emisiji ‘Oko’ na RTS 1 se dotakao te odluke Izraelca i rekao da je to i njega iznenadilo.

– I ja sam se iznenadio za Borjana, ali je Bahar bio eksplicitan. Čak sam i ja tražio da zovem Borjana, kako bih ga pripremio na to, ali je Bahar rekao da je on direktan i da će on da mu kaže. Ako želite uspeh, hoću drugog golmana na golu. – istakao  je Terzić.

Nakon njega, oglasila se i supruga bivšeg čuvara mreže ‘crveno-belih’, Snežana Borjan koja je na svom instagramu napisala da se i najgore stvari mogu reći sa stilom.

– Draga Zvezdo, porodico, jer vi ste u našoj kući bili šest godina, u Milanovom srcu tu ste i dalje, mislim da se i najgore stvari mogu reći sa stilom. Borjan vas je posle mnogo godina bez titula uveo u Evropu, osvajao titule i duple krune…Da ne nabrajam redom sve uspehe. Znate li šta je najvažnije što bi svi koji stvarno žive za Zvezdu i ne zanima ih lični interes, već ih vodi ljubav ka crveno-belom timu, a i oni koji malo znaju o fudbalu rekli uvek: “Zovite Borjana”. A za to se živi, zar ne? –  započela je.

Podsetila ih je da ne zaboravi da mlađi uče od njih.

– Ne zaboravite da od vas uče mladi ljudi koji ostavljaju srce na terenu, a iz ovoga mogu da nauče da će završiti isto kao Borjan, koji je Zvezdi dao sve i doneo ogromne uspehe, da nema razloga da se bore i daju svoj maksimum – jer će dobiti otkaz putem telefona! – navela je ona.

Poručila je da prestanu sa omaložavanjem jer to nije odlika šampiona.

– Možda vas muči što ste tako postupili , pa pričate na ovaj način o njemu, možda vam bude lakše nakon ovakvih rečenica, evo i to razumemo…Ali možda bi bilo u redu i da prestanete sa omalovažavanjem i ponižavanjem jer to nije odlika šampiona. Ipak, želimo vam puno uspeha u daljem radu. Ko radi, taj i greši. – istakla je Snežama Borjan.

FOTO: Instagram/snezanafi/screenshot

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

13
21

4 Komentara

  1. U sportu ne postoje zasluge dovde si dobar odavde trebaju bolji nema emocija u uspehu tako nemojte vi da glumice stručnjaka prošlo vreme dolaze novi

    5
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter