0
Domaći fudbal

goalkeeper Milan Borjan during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAHAR JE BIO VRLO JASAN: ‘Hoćete uspeh? Sklonite Borjana, želim drugog golmana!’

Objavljeno: 25.07.23 u 21:03

Nema starih zasluga.

Zvezdan Terzić je u razgovoru za emisiju ‘Oko’ na RTS-u govorio vrlo otvoreno o svemu, pa i o tome kako mu je Barak Bahar vrlo direktno tražio da skloni Milana Borjana sa gola:

‘I ja sam se iznenadio za Borjana, ali je Bahar bio eksplicitan. Čak sam i ja tražio da zovem Borjana, kako bih ga pripremio na to, ali je Bahar rekao da je on direktan i da će on da mu kaže. Ako želite uspeh, hoću drugog golmana na golu.’ – rekao je Terzić.

Mnogo se spekulisalo o tome da će Kanga i Katai napustiti ekipu nakon Baharovog dolaska, što je sada Terzić demantovao:

‘Kanga i Katai ostaju. Bahar jako ceni Kataija. Primarna formacija mu je 3-5-2 i on vidi Kataija kao jednog od te dvojice. Mnogo mečeva imamo, veliki roster je potreban i Katai će imati ozbiljnu ulogu u Baharovom timu.’ – zaključio je prvi čovek Zvezde.

42
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter