0
Vaterpolo

FOTO: Twitter/ Water Polo Serbia

STEVANOVIĆ ZADOVOLJAN PLASMANOM U POLUFINALE: ‘Imamo Mitrovića, koji je odličan za peterce!’

Objavljeno: 25.07.23 u 15:10

Odličan uspeh podmlađenih ‘delfina’.

U okviru četvrtfinala Svetskog prvenstva u vaterpolu, koje se ove godine održava u Japanu, snage su odmerile reprezentacije Srbije i ItalijeU regulranom delu je bilo 11:11, pa su pobednika odlučivali peterci, a naša selekcija je dobila 3:2. Posebno su se istakli golman Branislav MitrovićStrahinja Rašović koji je pogotkom doneo polufinale i meč sa Grcima.

Nakom meča, selektor reprezentacije, Uroš Stevanović je bio zadovoljan i istakao je da je znao da će da pobede kada su došli peterci.

-Imali smo fantastičnog golmana Mitrovića, koji je odličan za peterce. Znali smo da ćemo da pobedimo kada su šutevi sa pet metara odlučivali. Dobro smo počeli 2:0, Italija se vratila i onda se igralo gol za gol. Na kraju smo iskoristili tajm-aut i pogodili. Čestitam ekipi i nadam se da ovo nije poslednja reč na prvenstvu. – poručio je Stevanović.

Pored selektora, o susretu govorio je i Strahinja Rašović.

-Ponosan sam kako smo igrali. Nismo pali ni u jednom trenutku.Promašio sam penal tokom igre i hvala Bogu da smo pobedili. – naveo je Rašović.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter