0
Lifestyle

FOTO: Twitter/Screenshot

JOKIĆA PONELO SLAVLJE: Skinuo majicu, pa zapevao! (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.23 u 11:50

Zna kako da uživa.

Nikola Jokić se nakon osvajanja NBA lige uputio put Sombora kako bi prisustvovao trkama konja. On se dobro provodio ovog leta, a ono što je bilo glavno pitanje ovih dana jeste da li će popularni ‘Džoker’ igrati za nacionalni tim na predstojećem Mundobaksetu. 

Selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić je juče objavio spisak putnika, ali na njemu se nije našao Jokić što je mnoge razočaralo, jer su očekivali da će se on pojaviti i pomoći timu da dođe do medalje. Kari je pričaoMVP-ju finalne serije NBA lige i rekao da nije spreman ni fizički ni psihički.

Nikola se trenutno nalazi u svom rodnom Somboru, gde najviše voli da provodi dane, a na društvenim mrežama pojavio se snimak proslave u čast njegovih konja, a Jokić je udario brigu na veselje. Uživao je uz domaće hitove, igrao, a na kraju je skinuo majicu i pokazao pevačko umeće pevajući pesmu Dragoslave Genčić: Ja sam Jovicu šarala, varala’.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter