3
Košarka

Svetislav Pesic Nikola Jokic Serbia - Poland, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Srbija - Poljska 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PEŠIĆ GOVORIO O OTKAZU JOKIĆA: Nije spreman da preuzme odgovornost!

Objavljeno: 24.07.23 u 16:41

Selektor se oglasio povodom najboljeg košarkaša sveta.

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, oglasio se danas povodom predstojećeg Svetskog prvenstva, a imao je da kaže sledeće o neigranju Nikole Jokića.

„Što se tiče Jokića, sa njim je obavljeno nekoliko razgovora, to su najbolji razgovori koje sam imao sa nekim od igrača koji ne mogu da se odazovu. On se fizički i mentalno istrošio i nije spreman da preuzme odgovornost. To su igrači koji nisu na spisku. Voleo bih da govorimo o igračima koji su na spisku, ali vas to verovatno ne zanima“.

Srbija će svoje mečeve u grupnoj fazi igrati protiv Južnog Sudana, Kine i Portorika na Filipinima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
5

3 Komentara

  1. Boban Marjanović dođe da igra a ovaj navodni stručnjak ga vrati kući a tu mi priča o jokiću koji je stalno emotivno iscrpljen kad je reprezentacija u pitanju.Blago Sloveniji sto ima Dončića!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter