1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

„REKLI SMO BAHARU NAŠ ZAHTEV“: Evo šta je poručeno izraelskom treneru pre dolaska u Zvezdu!

Objavljeno: 21.07.23 u 16:26

„Bahar je gurnuo našu decu koju smo razvijali.“

Otkrila je Crvena zvezda danas nove projekte na stadionu Rajko Mitić, a tom prilikom medijima se obratio i generalni direktor Zvezdan Terzić. On je istakao da su crveno-beli dobili teren koji su zaslužili i da je „debi trave“ već sutra protiv TSC-a.

– Tu smo da pokažemo šta smo uradili u infrastrukturnim projektima i šta još planiramo da uradimo. Nastavićemo druženje u septembru mesecu, videli ste projekte koji se završavaju sa centralnom ložom Pet Zvezdinih zvezda koja će biti najbolja u Evropi. Ono što mene stvarno raduje jeste što je Zvezda dobila teren koji zaslužuje učesnik Lige šampiona. Biće uživanje za igrače i gledaoce, lopta će slušati prave majstore, ići će dosta brže. Jako sam srećan što smo to uradiliistakao je Terzić i dodao:

FOTO: STARSPORT

– Sutra je debi ove trave protiv TSC-a, a kao što znate, dolazi Fiorentina i ne pamtim ovoliko interesovanje za jednu prijateljsku utakmicu, očekujemo spektakl i pun stadion. U ovih mesec dana se desilo dosta lepih stvari, vidim da je velika euforija oko Crvene zvezde, naših igara, kako smo izgledali na turniru u Sankt Peterburgu. To je putokaz kako bi trebalo da izgleda Zvezda, brzo, moderno, hrabro, bez respekta prema protivniku. Novi trener je uneo novu energiju. Rekao sam vam da osećamo da je prošla era igrača koji su zadužili klub, da je vreme za novu energiju, svežu krv. Trebaju brži, mlađi, poletniji igrači koji mogu da ispune neke zahteve koji donosi evropski fudbal.

FOTO: STARSPORT

Otkrio je i Terzić šta je to klub rekao Baharu pre dolaska u Crvenu zvezdu. Generalni direktor srpskog šampiona je zaključio da će se nastaviti razigravanje bonusa.

– Svaki dan je novo dokazivanje, navijači u milionskom broju očekuju to. Zvezda gleda da bude svakim danom bude sve uspešnija. Videli ste da smo doveli dosta novih igrača, da je Bahar gurnuo našu decu koju smo razvijali. Nedeljkovića, Lekovića, Šljivća, Mitrovića, sve ostale klince. Realizovao je ono što smo zagovarali. Rekli smo mu šta je naš zahtev, a to je da budemo šampioni u Srbiji, da budemo konkurentni u Evropi i da gurne što više dece, jer Zvezda mora da funkcioniše kao održiv sistem. Jedan od bitnih prihoda za Zvezdu je prihod od transfera igrača. Ovu Ligu šampionu moramo da iskoristimo kao dobar izlog da gurnemo naše mlade igrače. Protiv Zenita smo imali pet bonusa u prvih 11 i to će se nastaviti. Bahar je razumeo našu strategiju, naša deca imaju talenat, ne treba ih veštački gurati jer oni imaju ozbiljan kvalitet. Izuzetno sam ponosan što smo stvorili u prethodnom periodu.

18
0

1 Komentara

  1. Samo losaj stvar u ovoj drzavi stosi ti i slicni tebi jos uvek na slobodi i sto jos uvek vedrite i oblacite lopvi i kriminalci umesto dasi u zatvoru kao i svi slicni tebi vi se i dalje pitate i vodite glavnu recu u drustvu trulom kako je ovo i sama vlast koja je ista sa generalom na celu koji je poseban slucaj ali kakvo drustvo i narod takva elita i vlast sve gori od goreg na nasu zalost obicni smrtnika a srecu vas lopova i kriminalaca i vlasti koja je kao i vi…

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter