4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ GOVORIO O POJAČANJIMA I OTKLONIO SVE DILEME: Dva uskoro stižu, pitanje da li je napadač potreban!

Objavljeno: 21.07.23 u 15:57

„Sve što je najbolje u zemlji, mora da bude kod nas.“

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, govorio je o pojačanjima koja se očekuju, uz poseban osvrt na igrače koji su i dalje u klubu. On je istakao da je Degenek pred vratima kluba, kao i da se očekuje potpis Kabića.

– Degenek je pred vratima, očekujem ga za tri dana. Očekujem da danas ili sutra potpišemo Kabića. Mi moramo da budemo Bajern u Srbiji. Sve što je najbolje u zemlji, mora da bude kod nas – rekao je Terzić a potom se dotakao i Late Lata:

– Pitanje je da li nam je Late Lat potreban. Pričali smo sa Baharom, u špicu imamo paklenu konkurenciju.

FOTO: STARSPORT

Što se tiče Erakovićevog statusa, Terzić ističe da bi ga voleo na pozajmici u Zvezdi.

– Naša je želja da se Eraković vrati na pozajmicu, a to je i njegova želja. Videćemo. Neka odradi tamo prve treninge. Videćemo šta je najbolje za njega. Mi bismo voleli, ali Zenit kuburi sa štoperima – istakao je Terzić, a govorio je i o Mitroviću.

– Mitrović za sada ostaje. Bilo je mnogo telefonskih razgovora oko njega, ali nismo dobili ponudu.

Što se tiče Kataija i Kange, sve je do njih.

– Na Kataija se isto računa, on može da igra u špicu. On je blago Zvezde, u svakom momentu može da nam pomogne. Kanga je mnogo dao klubu, videćemo može li da odgovori zahtevima. To je do njih, a ne do Baraka.

Nakon nastupa na turniru u Rusiji, oko Zvezde se digla velika euforija.

– Mene najviše raduje izrada terena. Prvi put imamo teren kakav zaslužuje učesnik Lige šampiona. Biće protok lopte drugačiji, to je bilo neophodno. Sutra je debi novog terena, ne pamtim ovakvo interesovanje za prijateljski meč protiv Fjorentine. Biće pravi spektakl.

16
4

4 Komentara

  1. Krajnje je vreme da se svi zvezdini portali ujedine, ima vas bezbroj. Pa pišite o zvezdi bivšim igracima , trenerima, lažite i mažite svoje , samo se nama kojima ste se davno smucili skinite sa oblaka. Koga vi folirate svi znaju šta se u toj vašoj organizaciji radi

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter