0
Domaći fudbal

Uros Kabic Crvena Zvezda - Vojvodina, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 5.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

UROŠ KABIĆ PRED POTPISOM ZA ‘CRVENO-BELE’: Voša sklopila odličan posao!

Objavljeno: 20.07.23 u 09:05

Odličan posao tima iz Ljutice Bogdana.

Izabranici Baraka Bahara su položili sve ispite na pripremnnom periodu na Zlatiboru Rusiji, ostvarivši trijumf na svim utakmicama, a ono pravo sledi 26. jula, kada će fudbaleri Crvene zvezde imati generalnu probu pred start Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Fiorentine. Izraelac je nakon ovih kontrolnih utakmica video kakavim igračkim kadrom raspolaže i na koga može računati.

Ono što je utemeljio Bahar jeste trio u zadnjoj liniji  Eraković-Dragović-Mijailović, koji su se odlično pokazali. Međutim, Zvezda će ostati oslabljena za Strahinju Erakovića koji je pojačao redove Zenita, a na račun ‘crveno-belih’ inkasirano je sedam miliona evra. Naravno, čelnici šampiona Srbije ne gube vreme, pa će deo novca od Erakovića proslediti na adresu Vojvodine zbog njihovog mladog talenta, Uroša Kabića.

Mladi Kabić je veliko otkrovljenje srpskog fudbala i sjajnim partijama je privukao pažnju i stranih klubova, jer je pre nekog vremena, Lil bio zainteresovan za njega, a Torino je nudio čak 2.5 miliona evra za njegove usluge. ‘Stara dama’ je odbila prvu ponudu ‘crveno-belih’, a predsednik ‘lala’ je poručio da će njihov izdanak pre otići u inostranstvo.

Međutim, stvari se brzo menjaju, Crvena zvezda nije odustala od talentovanog igrača, a i Voša je  na kraju popustila, pa će tim iz Ljutice Bogdana za Uroša Kabića platiti 800.000 evra, plus Novosađanima će ići 20% od sledećeg njegovog tansfera. Čini se da su ‘lale’ odlični pregovarači i da su sklopili fantastičan posao.

28
23

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter