2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK VOJVODINE O TRANSFERU KABIĆA U ZVEZDU: ‘U ovom trenutku je bliži odlasku u inostranstvo!’

Objavljeno: 19.07.23 u 12:15

Da li ovo znači kraj špekulacijama?

Ono što je utemeljio Izraelac u pripremnom periodu jeste bedem u zadnjoj liniji trio Eraković-Dragović-Mijailović, koji su se odlično pokazali. Međutim, Zvezda će ostati oslabljena za Strahinju Erakovića koji je pojačao redove Zenita, a na račun ‘crveno-belih’ inkasirano je sedam miliona evra. Naravno, čelnici šampiona Srbije ne gube vreme, pa će taj novac uložiti u mladog talenta Vojvodine, Uroša Kabića.

Međutim, predsednik VojvodineDragoljub Zbiljić je za Mozzart Sport rekao  da je Kabić u ovom trenutku bliži odlasku u inostranstvo.

-Kabić je u ovom trenutku mnogo bliži odlasku u inostranstvo. Imamo ponude iz drugih zemalja za Kabića, koje su finansijski mnogo interesantnije od one koju je poslala Zvezda. Svakako uvažavamo i želju igrača i zbog toga ćemo nastaviti pregovore i sa Zvezdom, ali ponavljam da smo daleko od dogovora. – poručio je Zbiljić.

3
2

2 Komentara

  1. Prijatelji su mi u Vojvodini ,ali mislim da uprava neradi posao onako kako bi trebalo, a imaju sve mogucnosti. Jovanovic nije neko ko ce oplemeniti i prezentovati klub kakav je Vojvodina. Znam.ga vrlo dobro dok je bio u Nišu. Pogotovo kad dovedes igraca poput Vukica i jos nekih , moze se samo izvesti zakljucak da je posao vec u najavi propao i da cemo ponovo tavoriti i borti se za 5 ili 6 mesto.

    1
    0
    Odgovori
  2. „Imamo ponude iz drugih zemalja za Kabića, koje su finansijski mnogo interesantnije od one koju je poslala Zvezda.“ Odlično, prodajte ga u inostranstvo, a šampion neka traži svoje zamene negde drugde, kad nisu zadržati Mituljikiće i slične iz svoje omladinske škole. Cela Srbija im razigrava igrače, ne pamtim da su nekom domaćem klubu platili transfer za dovođenje pojačanja. Nema tu šta da se priča, Zbiljiću. Uozbilji se čoveče, direktor Jovanović ti ne radi ništa na dovođenju pojačanja. Pripreme završene, nedostaje Vojvodini bar pola odbrane, zadnji vezni, krilo ili dva i jedan do dva klasična napadača. Nemoj gubiti vreme, zategni to da se iskoristi prelazni rok dok isti nije istekao. Bliži se i utakmica sa Apoelom, nema se vremena za sapunice. Samo odlučno i konkretno.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter