0
Košarka

Tornike Shengelia Virtus Bolonja - Crvena Zvezda, Evroliga 31.1.2023. foto: STARSPORT

PANATINAIKOS KRADE ZVEZDI POTENCIJALNO POJAČANJE: Ništa od transfera!

Objavljeno: 20.07.23 u 09:30

Grci prave strašan tim.

Košarkaši Crvene zvezde su može se reći da su imali odličnu sezonu iza sebe, osvojivši dva trofeja, KLS Kup, ali je ovog puta izostala AdmiralBet ABA liga, jer su u maratosnkoj finalnoj seriji poraženi od Partizana 3:2, a u Evroligi su pokazali izuzetan kvalitet, ali na kraju je izvisio plasman u Top 8 fazu.

Nakon zavšetka duge sezone, usledila je pauza, ali i za to vreme se marljivo radi na pojačanjima i sklapaju kockice za sledeću takmičarsku godinu. Redove Zvezde napustio je argentinski duo Kampaco-Vildoza, Filip Petrušev, Ognjen Dobrić, a kao nova pojačanja su Dejan Davidovac, Marko Simonović, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Gijedraitis, Šabaz Nejpir i Jago Dos Santos.

Velika želja kluba sa Malog Kalemegdana bio je igrač Virtus Bolonje, Tornik Šengelija, ali su ‘crveno-beli’ ipak na kraju odustali od njega, a on će najverovatnije postati novi košarkaš Panatinailosa. Novi trener grčkog tima, Ergin Ataman pravi paklenu ekipu za narednu sezonu, već je doveo VildozaLesora i još mnoge, a verovatno neće stati ni posle ovog potencijalnog transfera.

Oko ove sage oglaiso se i Jorgos Zakas koji je potvrdio ove špekulacije i da je Šengelija prihvaito ponudu ‘zelenih’, međutim posao još nije gotov, jer je on pod ugovorom sa Bolonjom.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter