17
AdmiralBet ABA Liga

Barcelona Practice Trening-Nikola Mirotic Final 4l -Euroleague 2021/22 Beograd, 20.05..2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ŠENGELIJA, MIROTIĆ, HIGINS: Poznato je ko će pojačati Zvezdu, a ko sigurno neće!

Objavljeno: 19.07.23 u 21:10

Vrlo zanimljiva situacija.

Crvena zvezda bila je veoma blizu da u svoje redove dovede Tornika Šengeliju, ali izgleda da do toga neće doći. Tornike imao problem sa dobijanjem dozvole za odlazak u Srbiju, a sada je celokupna situacija pojašnjena.

‘Rečeno je da Šengelija želi da se bavi politikom posle igračke karijere, te da mu je zbog toga savetovano da ne dolazi u Srbiju. Što se tiče Korija Higinsa, na sednici je istaknuto da se proverava fizičko stanje bivšeg šampiona Evrope sa moskovskim CSKA, koji je u maju imao operaciju. Takođe, napomenuto je i da će budžet za plate igrača za predstojeću sezonu biti 12.000.000 evra.’ – preneo je Mozzart sport.

60
50

17 Komentara

    • I vi se meni gadite JSD a Jugoslavija odavno ne postoji raspadate se po svim šavovima a glumite nešto.Pogledajte realnost koja vam nikako ne ide u korist.Nije vas sramota da vam isključuju struju a dovodite igrače više puta skuplje od računa da biste se borili za 5.mesto,vi ste dno dna nema dalje.

      7
      14
      Odgovori
      • To kaze KO? ROBIJAS SA EVRO INTERPOLOVE POTERNICE U FK. ILI BUDUCI ROBIJAS IZ kk KOJI JE SVOJ NAROD NA KOSOVU OPLJACKAO PA VAS KUPIO ZA DZABE. MRS BLE KLOSARI…

        10
        3
        Odgovori
        • A ko to kaze, pola uprave vase koji ima kriminalni dosije, ili Ostoja koji placa da ga ne hapse zbog pistolja i mafijanja.

          1
          0
      • Jugoslavije nema, a nema ni kluba za koji navijas. Postoje samo FMP 1 i FMP 2.
        Sto bi Covic rekao, nama niko ne moze da zabrani kako cemo da se zovemo.

        0
        1
        Odgovori
  1. Visoko su macku dzigerice i zbog toga komsinica nece dobiti ni jednog od ovih vrsnih kosarkasa…imate previse onih koje ste doveli samo da bi parirali PARTIZANU kojem vi nemozete nista jer je to institucija u svakom smislu za vas..vi ste skupili dva rostera stranaca ali vam ni jedan ne valja..

    45
    78
    Odgovori
    • Institucija ste za one koji igraju FIBA Ligu sampiona, jer ste nju osvajali. Nebitno sto je i to bilo u proslom veku.

      15
      11
      Odgovori
    • Franjevci,dokle će vas više zanimati sta mi radimo,gledaj svoje dvoriste, godine trpanja su ostavile ozbiljne posledice na vas

      28
      12
      Odgovori
    • Ne seriiii,ali stvarno NE SERII! Sta smo doveli,koga smo doveli,o cemu ti prdis???Otislo je 9 igraca doslo 8,i to su dosli skromnih igrackih potencijala,samo je Sabazz 2 mil sve ostalo ispod 1 mil,vi ste dali za 3 igraca i miliona a struju niste platili o porezu da ne pisem dzabe nemam kome verovatno!Presanite da kenjate viseeeee,jer treba da odu 9 igraca i da se kupe 9 igraca Aba Lige da bi glodari bili zadovoljni???

      3
      2
      Odgovori
    • Institucija u košarci gde vas nij bilo 10 godina a Zvezda je sve vreme igrala ek i el i gde ste jednom bili prvaci evrope?Koliko znam više evropskih titula od vas uzeli su i Cibona i Bosna i Jugoplastika.U fudbalu šta ste osvojili i gde ste zadnjih 6 godina,koliko titula imate manje od Zvezde?Zvezda je bila šampion evrope i sveta,više pta učesnik lš i le a vi pitanje je da li ćete izboriti grupnu fazu lk.I vi ste institucija?Mnogo si glup probaj malo da čitaš možda ti neke stvari budu jasnije.

      2
      5
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter