0
Domaći fudbal

stadion jna Superliga, Super Liga, Partizan - Crvena Zvezda, Derbi, Plej of, play off, Beograd, Srbija 26.4.2023 foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ODBIO JE NEKOLIKO KLUBOVA I DOŠAO U PARTIZAN: Novi napadač crno-belih odjavio Francuze i Izraelce!

Objavljeno: 20.07.23 u 16:50

Predstavljaće značajno pojačanje za crno-bele.

Fudbalski klub Partizan jača svoj napad pred nadolazeću sezonu novim pojačanjem, o kome smo ranije pisali.

Crno-beli su angažovali Alda Kalulua, 27-godišnjeg napadača koji je prethodne sezone nastupao za Sošo u drugoj ligi francuskog fudbala. Ovaj talentovani fudbaler privukao je pažnju ne samo Partizana već i drugih klubova, među kojima su se istakli Makabi Haifa iz Izraela, koji je prošle sezone igrao u Ligi šampiona, kao i francuski klub Mec.

Ipak, Kalulu se odlučio za Partizan i potpisao je ugovor s timom iz Beograda. Nakon formalnosti, vratio se u svoju zemlju kako bi se spakovao i pripremio za preseljenje u Srbiju.

Kalulu ima iskustvo igranja u različitim klubovima tokom svoje karijere. Pre Sošoa, nastupao je za renomirane timove poput Liona, Svonsija, Bazela i Rena.

Pored francuskih papira, Kalulu ima i državljanstvo DR Konga. Bolje se koristi desnom nogom, a tokom svoje karijere nekoliko puta znao je da igra i na poziciji lažne devetke.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter