1
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 15: General overview of the stadium FK Partizan priort to the UEFA Europa Conference League group D match between FK Partizan and OGC Nice at Stadion FK Partizan on September 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic - Starsport.rs)

STRAŠAN POSAO PARTIZANA: Stiže bivši igrač Liona!

Objavljeno: 19.07.23 u 18:24

Ozbiljno pojačanje u Humskoj.

Odlaskom Patrika Andradea ostalo je upražnjeno mesto ofanzivnog veziste u redovima Partizana. Uprava nije časila časa, već je u rekordnom roku pronašla idealno rešenje.

Naime, kako prenosi Telegraf uskoro bi opremu ‘crno-belih’ trebao da zaduži Aldo Kalulu. Reč je o momku koji je prethodnu sezonu proveo u redovima francuskog Sošoa. Ima 27 godina i najbolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veziste.

Prošao je omladinsku školu Liona, a nastupao je još za Ren, Bazel, pomenuti Sošo i Svonsi. Pored francuskih papira, Kalulu ima i državljanstvo DR Konga. Bolje se koristi desnom nogom, a tokom svoje karijere nekoliko puta znao je da igra i na poziciji lažne devetke.

9
5

1 Komentara

  1. Bajern se ne postaje ako svake godine mijenjaš tim.Mislim da Terzić i Mrkela nisu kapacitet velikog kluba već čisti šibicari.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter