3
Tenis

FOTO: Facebook/Nebojša Šofranac

ŠOFRANAC ODGOVORIO NOVAKOVOM OCU: ‘Izjava Srđana Đokovica zasluzuje dvije recenice komentara!’

Objavljeno: 19.07.23 u 15:25

Sramne izjave.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nije uspeo da odbrani naslov na Vimbldonu izgubivši od Karlosa Alkaraza  3:2 u dramatičnom susretu koji je trajao 5 sati. Nole bi se osvajanjem Londona izjednačio sa Federerom po broju osvojenih titula na travnatoj podlozi (8) i došao bi do svog rekordnog 24. grend-slem turnira.

Ovaj poraz Đokovića je zaboleo sve njegove navijače u Srbiji, a i van nje (kojih retko ima), ali nekima u regionu je bilo drago što je Alkaraz savladao srpskog tenisera. Naime, crngorski novinar, Nebojša Šofranac je nakon tog meča ismejavao Novaka na svmom fejsbuk profilu.

– Šta si mu to uradio, Karlitose? Toliko ilegalno ludih voleja, slajseva i bombi koje bi trebalo zabraniti. I da razbuktiš ovoliko bes drvoseča koji ne znaju ni gemove da broje, a znaju toliko da proklinju momka od 20 godina koji je zadivio svet? Koliko čobana će prestati da gleda tenis i da plače ojađeno na mom zidu?

Nakon ovih sramnih reči, oglasio Novakov otac, Srđan Đoković koji je imao kratak komentar na to.

-Neka je tom čoveku Bog u pomoći. Ako i on može da mu pomogne i ako stvarno misli sve to što je napisao. – poručio je.

Nedugo posle ovog komentara Đokovićevog oca, Šofranac je odgovrio na njegov komentar na svom fejsbuk nalogu.

-Mislim da izjava Srdjana Djokovica zasluzuje dvije recenice komentara, iako je izlisno osvrtati se na tu providnu komicnu kampanju u dezavi stilu botova i najgorih tabloida. Ali posto su i njemu servirali ono cuveno „LOAT“ eto da objasnim jos jednom da je to „meme“, i to mimi sa spanskih mreza kakvih ima bezbroj i naravno komicnog su karaktera. Dakle, eto jasnog odgovora, nije to ono sto ja mislim, upravo suprotno, mislim da je trenutno najveci pobjednik u istoriji i tu nema filozofije. – započeo je.
Onda se osvrnuo na izjavu ‘daje Bog u pomoći’.
A sto se tice „da je Bog upomoc“, to sam i ja pomislio za njega puno puta (i 2009 kad je otjerao Viskovica sa RTS-a, i u slucaju australijskog premijera „Skota“, i slucaju Dimitrova na Adria Turu, a da ne pominjem ispade druge prirode), pa ipak to nikad nisam rekao, ni javno a ni privatno, nikad nikom. I mislim da je steta i neozbiljno da se upoznajemo preko ove najgore vrste tabloida krvozednih skandala, i to kad je Novak u 37.godini, a bilo je puno boljih prilika za to. Ipak, ostalo je nesto sto bi mogao da uradi. Jedan pravi veliki intervju za nase medije koji se nikad nije desio, gdje bi mogla da se cuju sjecanja od prvih velikih duela sa Korijom, Verdaskom, Monfisom, Ancicem pa do istorijskih finala, to je nesto vrlo izvodljivo, a uradio bi puno za crnogorsku javnost. – zaključio je Šofranac.

23
111

3 Komentara

  1. Ovaj stepinac novinar pa mora ma fejsbuku da objavljuje gadosti posto nema novina koje bi na njega racunale kao na nesto valjano. Izgleda i nije za bolje od fejzbuka to mu je maksimalan domet.

    4
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter