4
Tenis

FOTO: Wimbledon @Wimbledon/ Twitter screenshot

SRAMNE I SKANDALOZNE IZJAVE CRNOGORSKOG NOVINARA: ‘Alkaraze, šta si mu to uradio? Koliko čobana će prestati da prati tenis… Novak je najveći luzer ikada!’ (FOTO)

Objavljeno: 18.07.23 u 09:48

Nebulozne objave Crnogorca!

Novak Đoković nije uspeo da se domogne 24. grend slem titule u karijeri, pošto je u velikom finalu Vimbldona savladan od Karlosa Alkaraza.

Slavio je mladi Španac posle četiri sata i 46 minuta bitke sa 3:2 (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4) i tako sprečio Đokovića da nastavi sa pisanjem istorije belog sporta.

Celoj Srbiji i velikom delu ljubitelja tenisa u svetu teško je pao Noletov poraz. Međutim, bilo je i onih koji su jedva dočekali da likuju. Jedan od njih je crnogorski novinar, Nebojša Šofranac, koji je kranje nebuloznim izjavama vređao Đokovića.
FOTO: Facebook / Nebojsa Sofranac

– Šta si mu to uradio, Karlitose? Toliko ilegalno ludih voleja, slajseva i bombi koje bi trebalo zabraniti. I da razbuktiš ovoliko bes drvoseča koji ne znaju ni gemove da broje, a znaju toliko da proklinju momka od 20 godina koji je zadivio svet? Koliko čobana će prestati da gleda tenis i da plače ojađeno na mom zidu?

Nije se Crnogorac zaustavio na tome, već je nanizao još nekoliko sramnih objava. 

FOTO: Facebook / Nebojsa Sofranac

– Španci su dali novi nadimak Novaku. LOAT, čak 12 izgubljenih finala, najviše u Open Eri, on je „loser of all times“ (najveći gubitnik svih vremena.

4
51

4 Komentara

  1. A ko je Sofranac? Nikad nisam cuo za njega? Neki Mali lik, iz malih novina, iz jos manje drzave. Da Vi niste preneli misljenje njegove malenkosti, niko nebi ni znao za to. Ne trosite mi vreme s takvim clancima

    14
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter