1
ATP

FOTO: Twitter/Wimbledon

ĐOKOVIĆ KAŽNJEN OD STRANE VIMBLDONA: Evo zbog čega je srpski teniser pretrpeo sankciju!

Objavljeno: 17.07.23 u 20:15

Organizatori turnira u Londonu prestrogi.

Novak Đoković je odlično započeo je ovu takmičarsku godinu, osvojivši dva grend-slem turinira Australijan OpenRolan Garos i time prestigao Rafaela Nadala po broju osvojenih grend-slem turnira (23). Najbolji srpski teniser je  na nedavno održanom Vimbldonu čistio sve pred sobom, oborivši rekord Rodžera Federera sa 46 odigranih polufinalnih susreta. Imao je priliku da se izjednači sa Švajcarcem i po broju naslova na travi (8), ali ga je u tom poduhvati zaustavio čudensi Karlos Alkaraz.

Španac je posle dramatičnog finala na kraju uspeo da savladala Novaka 3:2 i osvoji svoj drugi grend-slem u karijeri i zadrži prvo mesto na ATP listi. Naime, u toku susreta Đokovića je nekoliko puta opomenuo zbog prekoračenja vremena u toku serviranja, ali ovaj potez je bio presudan. Srpski teniser je nakon jednog izgubljenog poena polomio reket i zbog neprimerenog ponašanja kažnjen je novčano u iznosi od 6.117 funti ili 8.000 evra.

0
6

1 Komentara

  1. Alkaras nije pobijedio Đokovića nego je Đoković pobijedio sam sebe.Njegovih tvrdoglavih glupih poteza smo se kroz njegovu karijeru nagledali no ovo je vrjunac gluposti bio drugi set i peti su vrhunac gluposti narocito u petin gdje je mjesto 3:0 bilo 1:2 za Alkarasa.Vreme penzije se bliži no ostahe žal za propustenim prilikama za koje je Novak sam kriv.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter