0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

‘EKSTREMNO SAM RAZOČARAN’: Megvajer više nije kapiten Junajteda, Ten Hag doneo tešku odluku!

Objavljeno: 16.07.23 u 18:40

Defanzivac loše podneo potez Holanđanina!

Reprezentativac Engleske, Hari Megvajer, više nije kapiten Mančester junajteda. Šef stručnog štaba tima sa ‘Old Traforda’, Erik Ten Hag, odlučio je da skloni defanzivca sa odgovorne dužnosti.

Megvajer se teško suoči sa odlukom Holanđanina, pa je usledilo saopštenje putem Tvitera. 

-Posle razgovora koji sam obavio sa menadžerom danas, obavestio me je da menja kapitena. Predočio mi je razloge te odluke i bez obzira na to što sam ekstremno razočaran, nastaviću da pružem sve od sebe dokle god budem nosio dres Junajteda.

-Želim i da se zahvalim svim navijačima Mančester junajteda za sjajnu podršku koju su mi davali dok sam nosio traku. Od dana kada sam je poneo oko ruke, pre tri i po godine, bio sam izuzetno privilegovan da vodim Mančester junajted kao kapiten i to je trenutak na koji sam najviše ponosan u svojoj karijeri. To je najveća čast u klupskom fudbalu. Dao sam sve što sam mogao a pomognem Mančesteru da bude uspešan – van terena i na terenu.

-Zauvek ću biti zahvalan Ole Gunaru Solskjeru što mi je dao tu odgovornost i želim onome ko sad preuzme traku da je nosi sa uspehom i srećom i imaće moju punu podršku – zaključio je iskusni defanzivac.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter