1
Evroliga

Kevin

PARTIZAN NA IZUZETNO KVALITETNOM TURNIRU: Crno-beli bruse formu u Grčkoj, učestvuju još tri ekipe iz Evrolige!

Objavljeno: 15.07.23 u 19:10

Biće to pravi izazov za njih.

KK Partizan će učestvovati na prestižnom košarkaškom turniru posvećenom Nikosu Galisu, legendarnom grčkom košarkašu, a svoje mesto će imati još tri tima iz Evrolige. Turnir će se održati na Rodosu 16. i 17. septembra 2023. godine, prema izveštajima grčkih medija.

Ovaj turnir organizuje se u čast čuvenog grčkog košarkaša Nikosa Galisa, koji je 13 godina igrao za Aris i dve godine za Panatinaikos. Očekuje se da će Galis biti prisutan tokom turnira i da će gledati sve utakmice.

Pored beogradskog Partizana, učesnici turnira su i Panatinaikos, Fenerbahče i Makabi Tel Aviv. Sva četiri tima su renomirani klubovi iz Evrolige i ovaj turnir će pružiti izazovne mečeve i visok nivo košarke.

Pored toga, turnir „Nikos Galis“ predstavlja važan događaj za ljubitelje košarke i priliku za ekipu Partizana da se ogleda protiv jakih protivnika i pokaže svoj kvalitet. Očekuje se da će ovaj turnir privući pažnju navijača i obeležiti pripreme pred početak nove sezone.

Da li će Novak Đoković osvojiti Vimbldon?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
12
1

1 Komentara

  1. Prvo da pozdravim potpis Mirotica za najbolju EL ekipu i najboljeg kosarkasog maga ZOCA, zelim puno uspeha u svim takmicenjima i osvajanje svih tih odlicja jer smatram da im nema nikoga ravnog u Evropi..to ce tek da ukomponuje ZOC a mi navijaci uzivamo u tome.,Kome ovo ne odgovara neka crkava do iznemoglosti!!!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter