0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NATHO PORUČIO: ‘Tokom karijere sam uvek ignorisao priče sa strane!’

Objavljeno: 15.07.23 u 18:35

Odgovorio na prozivke.

Fudbaleri Partizana se trenutno nalaze u Sloveniji gde se pripremaju za narednu takmičarsku godinu. Tim Igora Duljaja je odigrao dve kontrolne utakmice, protiv Bohemijansa gde su poraženi 2:0 i  Drave koju su pobedili 3:0. Juče je tim iz Humske odigrao poslednju kontrolnu utakmicu, ali se nisu baš nešto proslavili, jer su poraženi od ekipa Šturma iz Graca rezultatom 2:1 i nastavili lošu formu.

Nastavio je klub iz Humske sa lošom formom koju su prikazali prošle sezone završivši kao četvrti u Mozzart Bet Superligi Srbije i ispadanjem u ranoj fazi Kupa Srbije. Crno-beli’ nisu imali tako lošu takmičarsku godinu u proteklih 30 godina, a jedan od najboljih igrača Partizana, Bibras Hatho rekao je da Partizan sledeće sezone ima jedan posto šansi za titulu. Takva izjava je zasmetala nekadašnjem igraču ‘parnog valjka’ Milanu Loli Smiljaniću.

On je rekao da ga je zabolelo to što je pročitao.

-Zabolelo me je kad sam to pročitao, jedna od većih gluposti koju je neko rekao… Tako da komentariše pre sezone, kad se ne zna ni raspored?! Da li Natho to priča zbog ‘ovih’ ili ‘onih’ stvari…ne interesuje me! On kao, da kažemo, glavni igrač, iako po meni nije…ne sme tako. Da sam pomoćni, prvi trener, sigurno bih mu skrenuo pažnju, imam pravo, odrastao sam u tom klubu. – istakao je Smiljanić.

Povodom te izjave, oglasio si sam Natho poručivši da ne sluša priče sa strane i da veruje u sebe.

Tokom svoje karijere ignorisao sam priče sa strane i bio sam veran sebi. Nastaviću da radim ono što radim, biću posvećen kao i uvek. – naveo je on.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter