8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOLA SMILJANIĆ: ‘Nathova izjava je jedna od većih gluposti! Za mene je on završio u Partizanu!’ (FOTO)

Objavljeno: 15.07.23 u 11:23

Novopočeni trener ‘strahuje’ zbog situacije u voljenom klubu!

Milan Lola Smiljanić je pomogao OFK Beogradu da se vrati u Mozzart bet Prvu Ligu Srbije, a potom odlučio da okači kopačke u klin. Nije dugo čekao na novi posao, pošto je odmah odlučio da uplovi u trenerske vode.

Smiljanić se već pridružio stručnom štabu Sima Krunića u redovima Romantičara. Kao vlasnik B licence i trener koji u ovom momentu uči za A ‘diplomu’ asistiraće iskusnom strategu tokom naredne sezone.

Novopečeni trener govorio je za ‘Sportski žurnal‘ o njegovoj novoj etapi, a dotakao se i stanja u bivšem klubu – Partizanu.

-Strahujem! Kakvi se igrači dovode, profili… ne vidim bolje dane, pričam iz trenerskog ugla. Može neko da kaže: nije više u Partizanu i ne želi dobro… Mom Partizanu želim uvek titulu i Evropu, ono što sam ja ostvarivao kao igrač. Ne vidim to sad u ovom momentu… Sad, dao bih šansu mladima – poručio je Smiljanić između ostalog u intervjuu za ‘Sportski žurnal’.

FOTO: STARSPORT

 

Popularnom Loli veoma je zasmetala izjava Bibarsa Natha u kojoj je Izraelac poručio da ‘Partizan ima jedan odsto šansi za titulu’.

-Zabolelo me je kad sam to pročitao, jedna od većih gluposti koju je neko rekao… Tako da komentariše pre sezone, kad se ne zna ni raspored?! Da li Natho to priča zbog ‘ovih’ ili ‘onih’ stvari…ne interesuje me! On kao, da kažemo, glavni igrač, iako po meni nije…ne sme tako. Da sam pomoćni, prvi trener, sigurno bih mu skrenuo pažnju, imam pravo, odrastao sam u tom klubu – istakao je član OFK Beograda, a potom odgovorio na pitanje da li je Natho bio realan prilikom te konstatacije: 

-Ne kažem, s neke strane, da nije, ali da sam igrač Partizana izginuo bih, a on to već nagoveštava… iako će probati, ne kažem da je loš, bio bih lud… Taj čovek zbog te izjave i onog što pruža – za mene je završio u Partizanu – ističe Smiljanić.

11
68

8 Komentara

  1. E, moj Smiljaniću …
    Jedino pogrešno u izjavi Natha je da su šanse da FK Partizan osvoji titulu nula posto, ne jedan.
    Ti se drži OFK Beograda koji je celog proleća čudesno „pobeđivao“, na sramotu svih.

    10
    0
    Odgovori
  2. Šta je netačno rekao, sta nije smeo da iznese nešto što nam je svima jasno, svaki evro je pošteno zaradio, šta si ti radio , uzeo pare, i davao im moralnu podršku u svlačionici, sto se nisi odrekao primanja kad toliko voliš Partizan

    14
    0
    Odgovori
    • Tacno Izraelac a sada Srbin je fantastiicni vizionar koji trenutno zna koji igraci mogu da dosegnu visok plasman i zna da ova uprava i trener su fudbalski politicari a ne znancikoji znaju da naprave i pretvore znanje na terenu vec damo na papiru a fudbal se igra da se pobedi i za bodove a ne govore posle neuspeha i utehu da ce biti bolje ,a,, kad.

      3
      0
      Odgovori
  3. Šta lupaš Smiljaniću, u pravu je Natko, ekipa je za sada slabija nego prošle sezone, to znači da ovakva ekipa može da se bori za sredinu tabele, ako se ne pojača na poziciji halfa, krila, ofanzivnog veznog igrača i centafora. Iz ovog se vidi koliko igrača fali ovoj ekipi, Terzić nije dostojna zamena na krilu, Jović najverovatnije neće da igra jer se sudi sa klubom, Dijabatea nema nigde, tako da pored Meninga, nema dostojnu zamenu, a što se tiče Severina, pitanje je kako će da igra i za njega nema dostojna zamena. Bolje klub da je vratio Lutovca ili Bambi Tošića. Za mesto prvog centafora, umesto Rikarda, za sada nema dostojnu zamenu i Nikolić i Pavlović nisu dostojna zamena za Rikarda. Znači treba naći brzonogog sretnog centafora, trebalo je vratiti Šaponjića ili dovesti nekog sličnog Rikardu ili Sadiku.

    6
    0
    Odgovori
    • To sto je Milan Lola Smiljanic “kapiten” pruzio Partizanu nikada ne treba zaboraviti. Kazu niko nije veci od Partizana..e pa Lola jeste!

      4
      7
      Odgovori
      • Jeste iskoristio Partizan do vracanja kockarskig duga do poslednjeg evra, 5 somica za dug,3 vezari I sebi 2 I tako dve godine a nije odigrao ni pola sata fudbala plus Sto nema kohones kao natho da kaze javno sta se dogadja sa partizanom…

        7
        0
        Odgovori
    • Samo se sa strane vidi koliku viziju i pamet ima Nato da je da ovim igracima koje trenutno partizanov politicki trener uigrava tesko da ce realno biti i cetvrti na tabeli

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter