3
Evroliga

Yam Madar (R) and Trae Bell-Haynes during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Buducnost at Stark Arena on November 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MADAR SE OGLASIO: ‘Rad sa Obradovićem me je podigao na viši nivo!’

Objavljeno: 14.07.23 u 09:24

Uživao je u Beogradu.

Izraelski plejmejker Jam Madar napustio je Partizan i postao novi član turskog Fenerbahčea. Ova vest izazvala je burnu reakciju čelnika crno-belih, koji su ubrzo izdali saopštenje i optužili agenciju Beobasket i njenog rukovodioca Miška Ražnatovića za navodne nezakonite postupke.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ipak, u razgovoru za klupski sajt svog novog tima, izraelski plejmejker imao je samo reči hvale kada su beogradski ‘crno-beli’ u pitanju.

‘Sezona u kojoj smo svi uživali. Kao tim smo izlazili na teren boreći se za svaku utakmicu. Zaboleo nas je poraz od Real Madrida u plej-ofu Evrolige, ali smo morali da se fokusiramo i radimo sve da postanemo šampioni ABA lige. Radili smo naporno i zaslužili titulu. Obe sezone u Partizanu su mi bile veoma važne, lepo sam se proveo u Beogradu. Rad sa trenerom kakav je Željko Obradović me podigao na viši nivo kao igrača, zbog toga sam veoma srećan.’ – rekao je Jam Madar za klupski sajt Fenerbahčea.

1
5
3 Komentara
  1. Izjava je cista demagogija skrojena u Beobasketu… Ako toliko ceni Zeljka Obradovica, zasto mu je radio iza ledja? Njegov novi trener Itudis, Zeljkov kum, je znatno tanji od Zeljka kao trener, i to ce Izraelac brzo ukapirati.. Mada i ovde, ko ga je pomno pratio, mogao je da vidi da se prve godine bahato ponasao na dosta neprijatna reagovanja Zeljkova na igru Izraelca…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter