0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

ALKARAZ PORUČIO: ’Novak je legenda, ali mogu da ga pobedim!’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.23 u 20:50

Španac optimističan.

 Najbolji teniser sveta, Karlos Alkaraz je ekspresno za sat i 50 minuta savladao Danila Medvedeva 3:0 i zakazao okršaj u svom prvom finalu Vimbldona sa Novakom Đokovićem koji je nešto ranije trijumfovao nad Janikom Sinerom. Finale je zakazano za nedelju od 15 časova.

On je posle meča istakao da je za njega san.

 -Ovo je za mene san, igrati ovde finale. Ne mogu da verujem uopšte. Sve što mogu da kažem je da ću uživati maksimalno i nastavljam da sanjam. – naveo je Španac.

Dodao je da je dao sve od sebe i da je igrao najbolje u teškim momentima.

-Stvarno je teško završiti meč, morati da budete fokusirani. Danil nije hteo tako lako da izgubi, borio se, trčao. Dao sam sve od sebe i odigrao najbolje u teškim momentim,bio agresivan. Ključ je bio da budem ja ono što jesam na terenu. – nastavio je.

Dotakao se i finala koje će igrati protiv Novaka i poručio da može da pobedi.

– Šta da kažem, svi znaju kakva je on legenda. Biće vrlo teško, ali boriću se, to sam ja. Verujem u sebe i verujem da mogu da ga pobedim ovde. Video sam da on ovde na Centralnom terenu nije poražen od 2015. i biće to jako težak izazov, ali spreman sam. Od kako sam počeo da igram tenis sanjao sam da na Vimbldonu igram finale i nije ovo momenat da budem uplašen. Idem u finale i videćemo kako će biti. – zaključio je Alkaraz.

4
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter