0
ATP

FOTO:Twitter/ Wimbledon

ALKARAZ DEMOLIRAO MEDVEDEVA I PLASIRAO SE U PRVO FINALE VIMBLDONA: Očekuje nas pravi teniski klasik!

Objavljeno: 14.07.23 u 20:20

Rus nije imao šanse.

Prvi reket sveta, Karlos Alkaraz je ekspresno za sat i 50 minuta savladao Danila Medvedeva 3:0 i zakazao okršaj u svom prvom finalu Vimbldona sa Novakom Đokovićem koji je nešto ranije trijumfovao nad Janikom Sinerom. Finale je zakazano za nedelju od 15 časova.

Španac je prvi set osovjio za čas, a poslednji gem je dobio sa nulom i to je bilo 1:0 za mladog tenisera. Na početku drugog seta je spasio brejk, a onda se našao u situaciji da oduzme servis Medvedvu. Dva puta mu nije pošlo za rukom, ali treći put jeste i za čas je stigao do prednosti od 3:1.

Nastavio je furozni Alkaraz da muči Danila i naredna dva gema dobio sa nulo i brzo stigao do prednosti od 2:0 u setovima. Nastavio je isto i u trećem kada je brzinski došao do 3:0, međutim, Rus se nije predavao kada je došao do 4:3, ali nije imao snage da izdrži do kraja, pa je Španac rutinski priveo meč kraju.  

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter