17
AdmiralBet ABA Liga

from left Zach LeDay, Ioannis Papapetrou, Dante Exum, Tristan Vukcevic and Yam Madar during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MIŠKO ‘TERA’ MADARA IZ PARTIZANA: ‘Crno-beli’ frustrirani zbog potencijalnog odlaska sjajnog beka – Miško i Žoc ponovo u ‘sukobu’?

Objavljeno: 11.07.23 u 20:31

Zategnuti odnosi.

Partizan se prethodnih dana povezivao sa nekoliko plejmejkera, a prema poslednjim informacijama najbliži ‘crno-belima’ su Jaramaz iz Bajerna i Adams iz Albe. To je dovelo mnoge do razmišljanja, sprema li se onda potencijalni odlazak iz Partizana.

Prema informacijama pojedinih insajdera, za usluge izraelskog plejmejkera Jama Madara zainteresovan je Fenerbahče. Madar i Partizan imaju važeći ugovor i kako prenosi ‘pbg.news’ igrač je izrazio želju da ostane, ali je Miško Ražnatović sve bliži opciji da ga ubedi u suprotno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@pbg.news је поделио/ла објаву

Fenerbahče nije jedini zainteresovan za Madarove usluge, ali je daleko ispred svih kada je potpis sjajnog pleja u pitanju. Kako dalje navodi ‘pbg.news’ u slučaju razlaza između Partizana i Madara, klub će prekinuti svaki kontakt sa poznatim menadžerom.

ISTORIJA SE PONAVLJA?

Poznato je da je Spanulis svojevremeno prešao iz Panatinaikosa u Olimpijakos. Taj transfer je obavio upravo Ražnatović, a tadašnji trener ‘zelenih’ je bio niko drugi nego Željko Obradović.

Njih dvojica su tada ‘zaratili’ i godinama nisu sarađivali, niti razgovarali. Prošlo je mnogo godina od tada, odnose su ‘ispeglali’ ali se čini da bi oni ponovo mogli da se pokvare.

29
81

17 Komentara

  1. PA ,DOKLE VIŠE ,M.RAŽNJATOVIĆ.,UMESTO DA POJAČAVA SRPSKE KLUBOVE,OČIGLEDNO DA IMA FOBIJU I KARCINOM NOVCA U SVOM DŽEPU..NADAM SE DA ĆE MU Ž.OBRADOVIĆ,ODGOVORITI U MANIRU GOSPODINA,JER M.R.,TO NIJE NITI ĆE TO BITI.

    5
    1
    Odgovori
  2. Misko, mani se vraga i PARTIZANA, ostavi ih na miru, eno Cz pa njih ojacavaj dobrim kosarkasima a ne ujedaj druge sa zadnje strane pokusavajuci da oslabis CB..znas ti gde mozes najvise da dobijes ali te ZOC MRSNUO I DA NIKADA NE DOLAZIS kod njih..NISI IM POTREBAN !!!!!

    3
    0
    Odgovori
  3. Zalizani monopolista zeza sve klubove po Evropi. Ako kad ste ga svi pustili. Kao da ne moze neko jos da uleti sa kintom i napravi agenc.menadzersku. Mislim ne verujem da je zalizani jedini pametan,sposoban i jedini ima kintu u evropi i na balkanu.

    2
    0
    Odgovori
  4. Dobro bre moze li neko tipa Danilovic ili neko Zocov da napravi agenciju i saradjuje sa igracima. Ovako jedna vucibatina zajebava pola evro kosarkaskih klubova. Slicno jeni u fudbalu. Zato je otac fudbalera Zivkovica meni kralj sto je otkacio i klub i menadzere od svog deteta.

    1
    0
    Odgovori
  5. i opet ta klosarcina Raznatovic ,dzaba vam sve kad nemate Profesora Zeljaka ,mislite da mozete otimanjem igraca iz partizana da budete u vrhu ,nema bato toga . nadam se da ce Zeljkova rec preovladati i zabiti Raznatovicu nogu u zadnjicu….klosar jedan

    7
    0
    Odgovori
  6. Misko, mamlaze jedan, okani se CB i najboljeg kolektiva a posebno ne uznemiravaj ZOCA jer je on drugacija ruda od tebe, ti bi rodjenog oca prodao za novac, na prevaru pokusavas da im odvedes i unovcis igrace..udalji se od CB I ZOCA pomazi komsinici kao i do sada, daleko ti lepa kuca !!

    5
    0
    Odgovori
    • STARO CIGANSKO SERVILNO GOVNO KOJE NAJVISE BODI RACUNA O SVOM DZEPU ODVRATAN I LJIGAV LIK DA SAM NA MESTU UPRAVE ZABRANIO BIH MU ULAZAK NA MECEVE PARTIZANA TRGOVAC I NAKUPAC KAD GA VIDIS ONAJO PODBULOG I NAGOJENOG SA BRILJANTINOM SVE TI BUDE JASNO CUJEM DA NI SA ZOCOM NEMA ODNOS..

      4
      0
      Odgovori
    • ČOKI I MIŠKO,SARADNJA NA ŠTETU PARTIZANA,POD BUDNOM PALICOM PR.VUČIĆA.,BOLI IH,GUBITAK I U ABA I U EUROLIGI.,NE MOGU DA SE OPORAVE.,OSTAVITE PARTIZAN,IGRAČE I OBRADOVIĆA,LEČITE SE.

      5
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter