1
Košarka

BELGRADE, SERBIA - MARCH 24: Ioannis Papapetrou after the 2022-23 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 30 game between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Piraeus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by: Dimitrije Vasiljević/STARSPORT)

JANAKOPULOS OBJAVIO DA JE PAPAPETRU NOVI IGRAČ ‘ZELENIH’: Sklapa se paklena ekipa! (FOTO)

Objavljeno: 11.07.23 u 11:55

Saga još malo pa ima svoj kraj.

Imaju iza sebe odličnu sezonu košarkaši Partizana, osvojivši AdmiralBet ABA ligu nakon deset godina čekanja, pobedivši Crvenu zvezdu u finalnoj seriji 3:2. Istakli su se sjajnim partijama i u Evroligi gde su bili na korak od fajnal-fora, kada su poveli 2:0 u seriji protiv Real Madrida, ali su ’kraljevi’ na kraju preokrenuli i trijumfovali 3:2.

Ipak na kraju sezone klub su napustili nosioci igre ‘crno-belih’  Matijas Lesor i Dante Eksum, ali su ugovore produžili Kevin Panter i Zek Ledej, pominjalo se i da bi Džejms Naneli mogao u Barselonu. Međutim, Panatinaikos se ne zaustavlja, pored Lesora, novi igrač grčkog tima postaće Janis Papapetru. On je I ranije izrazio želju da se vrati u ‘zeleni’ dres.

Sada je vlasnik grčkog tima, Dimitrios Janakopulos na svom instagram profilu najavio da će Papapetru i zvanično postati igrač ‘zelenih’. On je napisao ‘osam je tu, ostalo je još četvrorica’ uz sliku na kojoj se nalaze Janis, Matijas Lesor, Kostas Slukas, Luka Vildosa, Kostas Antetokumpo, Dinos Mitoglu, Džerijan Grent i Dimitris Moraitis.

0
0

1 Komentara

  1. ..srecno mu bilo, a i nama sa nasim LUCHOM KAPITENOM, koji se sa JARAMAZOM VRACA U KKP!!!
    PS..jos Mirotic i Majk Dzejms i to je to..!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter