1
Košarka

FOTO: Twitter/KK Partizan Mozzart Bet

BARSELONA PONOVO ŽELI IGRAČA PARTIZANA: Katalonskom gigantu nije uspelo sa Panterom, pa sada žele njega! (FOTO)

Objavljeno: 09.07.23 u 19:50

Da li će ’crno-beli’ ostati i bez njega?

Košarkaši Partizana su iza sebe imali odličnu sezonu, trijumfovali su u AdmiralBet ABA ligi pobedivši Crvenu zvezdu u maratonskoj seriji rezultatom 3:2 i tako nakon deset godina čekanja osvojili ovaj trofej. U Evroligi su imali sjajne partije, bili su nadomak fajnal-fora, ali su na kraju izgubili od Real Madrida 3:2 u seriji posle preokreta ’kraljeva’.

Ipak na kraju sezonu klub su napustili nosioci igre ‘crno-belih’  Matijas Lesor i Dante Eksum, ali su ugovore produžili Kevin Panter i Zek Ledej. Sada je glavna tema Džejms Naneli, za čije usluge je zainteresovana Barselona. Podsetimo, katalonski klub nije uspeo da dogoovri produžetak saradnje Nikolom Mirotićem, a takođe su bezuspešno pokušavali da dovedu Pantera.

Sada su okrenuli Naneliju kojem je istekao ugovor sa Partizanom, a Barsa užurbano traži zamenu za Mirotića.

FOTO: Starsport
8
31

1 Komentara

  1. Ako Naneliju nude vrhunske uslove neka ode… Partizan treba da se okrene na minutazu Vukcevicu koji je u ovom trenutku krilna pozicija a u perspektivi krilni centar… Vukcevic nije nista tanji suter od Nanelija a sa dobrim sazrevanjem KKP moze doneti milione kroz obestecenje… KKP treba da dovede Bozica iz Zadra, i Ilesica iz Studenta Podgorica, bez obzira ko od centara bude dosao, te Jaramaza na pleju, ako ne zuri sa kvalitetnim plejem… Mislim da Srbija nema para da se veciti nadmecu sa svetom.

    3
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter