0
ATP

FOTO: Twitter/Wimbledon

HUBERT NAKON ELIMINACIJE OD ĐOKOVIĆA: ’Teško je igrati i takmičiti se protiv Novaka!’

Objavljeno: 10.07.23 u 21:45

Nole nastavlja ka odbrani titule.

Najbolji.  srpski teniser na VimbldonuNovak Đoković je danas savladao Huberta Hurkača sa 3:1 (7:6/7:6/5:7/6:4) i plasirao se u četvrtfinale gde će odmeriti snage sa Andrejom Ruboljvim. Meč Đokovića i Hurkača je počeo sinoć, ali je prekinut zbog policijskog časa koji vlada u Londonu pri vođstvu Noleta 2:0, pa je nastavljen danas od 15:40.

Poljak je nakon ovog susreta rekao je teško igrati protiv Đokovića I da je dobar takmičar I odličan čovek.

 -Za juče i danas. Pre svega, neverovatno teško je igrati i takmičiti se protiv Novaka. Dobar takmičar i odličan čovek. Borili smo se, odigrali četiri veoma tesna seta. Pogotovo prva dva koja su bila u taj-brejku i jedna loptica je mogla da promeni ishod. Hteo sam izvršim pritisak, servirao sam dobro, bio sam blizu. – započeo je.

Dodao je da mi svakako prekinuli meč i da su nastavili.

– Verovatno bi prekinuli meč negde u trećem setu, nisam siguran koliko bi nam vremena još ostalo. Svakako, ne bismo završili meč jer bi moralo da bude, recimo, 6:1. – naveo je Poljak.

Dotakao se Hurkač i nade da može da se vrati bez obzira na vođstvo Novaka od 2:0.

-Znao sam da mogu nešto da unapredim narednog dana. Bio sam još sigurniji na servisu. Samo sam napravio manje izmene u igri, krenuo po nešto što sam želeo i verovao. – naveo je Hurkač.

Đoković će sutra odigrati svoj meč protiv Rubljova na Centalnom terenu od 16 časova.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter