0
ATP

FOTO: Printsceen/Twitter

NOVAK SUTRA NASTAVLJA MEČ: Đoković prekinut pri vođstvu 2:0 protiv Hurkača na Vimbldonu!

Objavljeno: 09.07.23 u 23:50

Policijski čas je morao da bude ispoštovan

Policijski čas na Vimbldonu prouzrokovao je prekid meča između Novaka Đokovića i Huberta Hurkača. Đoković je do trenutka prekida imao prednost od 2:0 po setovima, sa rezultatom 7:6, 7:6 u svoju korist.

Gledali smo izuzetno uzbudljive setove u kojima je Đoković pokazao svoje veštine i taktičku inteligenciju, pružajući protivniku malo prostora za napade. Oba seta su se završila taj-brejkom, a Đoković je uspeo da iskoristi prilike i obezbedi odlučujuće poene u ključnim trenucima.

Zbog pravila vezanih za policijski čas, meč je morao biti prekinut zbog pada mraka. Ipak, to samo odlaže trenutak kada će se Đoković vratiti na teren i pokušati da završi meč u svoju korist. Novak Đoković će imati priliku da nastavi svoju sjajnu igru sutra, kada će se odigrati preostali setovi i videti ko će izboriti plasman u narednu fazu turnira.

Svi fanovi tenisa nestrpljivo očekuju nastavak ovog meča, znajući da je Đoković na putu da ostvari još jednu pobedu i pokaže svoju dominaciju na terenu. Sutra će se otkriti konačan ishod ovog duela, ali bez sumnje znamo da Đoković neće popustiti i da će dati sve od sebe kako bi trijumfovao i nastavio svoj uspešan put na Vimbldonu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter