0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BARAK BAHAR SE SPREMA ZA MEČ SA NOVAKOM: Odlična atmosfera vlada u ’crveno-belom’ taboru! (FOTO)

Objavljeno: 10.07.23 u 21:20

Malo opuštanja nakon dva važna trijumfa.

Nakon što su završili prvi deo priprema na Zlatiboru, gde su ostvarili dve pobede protiv Selekcije Užica 3:1 i Borca iz Banja Luke 2:0, fudbaleri Crvene zvezde se trenutno nalaze u Rusiji gde će odraditi drugi deo priprema za narednu sezonu.’Crveno-beli’ su već odigrali dva meča protiv Zenita gde su slavili 2:1 i Nefčija, koga su razbili rezultatom 4:0 i pokazali izuzetan kvalitet.

Nakon ovih kontrolnih utakmica, trener Zvezde, Barak Bahar je zadovoljan i video kakvim igračkim kadrom raspolaže. Naravno, pored napornog rada, valja se malo i opustiti, pa stručni štab tima iz Ljutice Bogdana odigrao partiju tenisa.  Izraelac je ranije izjavio kako bi voleo da odigra meč sa Đokovićem, pa je odlučio da se pripremi, a u toku je Vimbldon, pa kada se on završi, možda se i Nole uputi na stadion ‘Rajko Mitić’ i prihvati izazov koji mu je uputio Bahar.

FOTO: Instagram/ barakbachar/ Screenshot

 

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter