0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK O PONUDI BAHARA DA ODIGRAJU MEČ: „Želim mu dobrodošlicu, imamo zajedničkog prijatelja!“

Objavljeno: 29.05.23 u 21:55

Đoković je imao odgovor i na ovo pitanje

Novak Đoković je pobedio Aleksandra Kovačevića sa 6:3, 6:2, 7:6 u prvom kolu Rolan Garosa i uspešno je započeo svoj pohod na 23. Grend slem titulu.

Posle meča, Novak je odgovarao na brojna pitanja novinara, a jedno od njih se odnosilo i na novog trenera Crvene zvezde Baraka Bahara.

Naime, tokom dana crveno-beli su predstavili bahara kao novog trenera na stadionu Rajko Mitić, a on je istakao da priželjkuje meč sa Novakom.

Terzić je dva puta dolazio u Izrael zbog mene, mnogo su verovali u mene i moj štab, znaju sve o meni, da sam igrao tenis kao dete. Rekao sam im da ću doći ako mi organizujete meč protiv Đokovića, želim da ga pobedim. Šalim se – rekao je Bahar u obraćanju, naravno, kroz šalu.

Potom, usledio je odgovor srpskog tenisera iz Pariza.

Niko me nije kontaktirao iz Zvezde! Šalim se. Želim mu dorodišlicu! Drago mi je što imamo predstavnika direktno u Ligi šampiona, zaslužili smo. Zvezda je u toj poziciji, fantastičan uspeh za srpski klub i gospodina nisam imao da upoznam ali imamo jednu zajedničkog prijatelja, već sam tada znao da dolazi u Zvezdu iako nije bilo zvanično. Želim mu sve najbolje i da prođe grupnu fazu LŠ – istakao je Novak.

14
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter