0
Košarka

Nikola Jokic Israel - Serbia, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Izrael - Srbija 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MIŠKO RAŽNATOVIĆ PONOVO U ULOZI PANTOMIMIČARA: Objavom otkrio da li Jokić igra na Mundobasketu! (FOTO)

Objavljeno: 09.07.23 u 19:00

Ovo bi bilo sjajno.

Za nešto više manje od dva meseca očekuje nas najveća košarkška smotra kada su nacionalni timovi u pitanju, a to je Mundobasket koji će se održati od 25. avgusta do 10. septembra na FilipinimaJapanu i Indoneziji. Reprezentacija Srbije se nalazi u grupi B, sa Južnim SudanomKinom i Portorikom.

Već neko vreme se vodi polemika da li će srpski centar i MVP finalne serije NBA lige Nikola Jokić igrati na ovom takmičenju. Selektor košarkške reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić je svojevremeno rekao da ako Amerikanci kažu da Nikola neće igrati, to je tako.

-Šta kažete, Amerikanci pišu da Nikola neće igrati na Svetskom prvenstvu? E, pa ako oni to tvrde, onda neće igrati. Njima treba verovati, pa kako, oni kontrolišu ceo svet. – poručio je tada Kari.

Međutim, poznati košarkaški agent Miško Ražnatović koji je svojim objavama predvideo prelazak Marka Simonovića i  u Crvenu zvezdu i Bojana Dubljevića u Zenit, sada je novim tvitom zagolicao maštu šire javnosti.

On je na svoj instagram profilu postavio fotografiju simbola Beograda, Geneks kulu gde se vidi veliki bilbord povodom 100 godina košarke u Srbiji, ali između ostalog na toj slici se nalazi i njegov klijent, Nikola Jokić, čiji je nastup na Mundobasketu još uvek pod znakom pitanja.

Sada se postavlja pitanje, da li je Ražnatović hteo time da kaže nešto ili je tek onako postavio, saznaćemo vrlo brzo.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter